Miljø

Duften af varmt vand uden klor

Dogswim svømmehal dufter af varmt vand og blomster. Både sæber, rengøringsmidler og vandrensning sker uden skadelige kemikalier og klor. Fordi det er det bedste for både din hund, for dig og mig og ikke mindst miljøet.

Hos Dogswim handler det gode miljø om, at svømmehallen både skal være et rart sted at være og om miljøansvarlighed. Derfor bliver det 23 grader varme vand renset og iltet uden klor, og vandet varmes op via et svanemærket jordvarme- anlæg. Overskudsvarmen bliver genbrugt i svømmehallens andre rum, så din hund har det lunt – både før og efter svømmeturen.

Indretningen af Dogswim gør den til en bæredygtig virksomhed, og som sådan er vi naturligvis en del af miljønetværket GoGreen.

Hos Dogswim er svømmetræning en rolig, sikker og god oplevelse. Vi tar den tid der skal til, og al træning foregår på din hunds præmisser.

I starter i skyllerummet, hvor din hund skylles grundigt. Du har rummet for dig selv og møder ingen andre hunde hverken på vej ind eller ud.

Bassinet er lyst og rart og uden trapper. Så din hund kan nemt kan komme op og ned. Første gang du kommer bruger vi tid på at lære hinanden at kende – og du får hjælp og vejledning til at komme i gang. Svømmetræning skal være en god oplevelse for både dig og din hund.