Testimonials

Citater fra vores kunder

Så lækkert et sted. Virkelig godt indrettet og i god kvalitet. Vores hvalp fik en fantastisk oplevelse og vi kommer klart igen. Så rart der ingen stress var selvom vi havde en sen tid fredag eftermiddag. Alt var meget professionelt. Kun positive ord at sige om dogswim.

- Kamilla Sørensen

Et fantastisk godt sted. Kan kun varmt anbefales. Det er ro, tryghed og professionel vejledning og observation.

- Lis Engquist

Dejlig svømmehal, ren, rolig og godt slusesystem så man ikke møder andre hunde på vej igennem systemet. Min Rhodesian Ridgeback hvalp, der IKKE er glad for vand, kan allerede efter to besøg svømme fint i hele bassinets længde. Glæder mig til flere besøg.

- Annette Rosenfeldt

Vores Shih Tzu er startet til svømning og jeg må sige Dogswim er et utroligt pænt sted, med tid og overskud til hundens behov og tempo. Slet ikke larmende og stressende som det kan være andre steder.

- Susanne Køster Cheller

Super professionelt sted og rigtig godt indrettet med “sluser” med skyl, svøm og tørrerum.
Har en trebenet Samojede og han har så meget glæde af at svømme der jævnligt. Han var skrækslagen til at starte med, men fik plads til at blive tryg og nu er der ingen ballade kun glæde. Han har fået en klar forbedring i sin styrke og stabilitet som ellers er svært at træne når han er trebenet og hans rygproblemer er forsvundet.
Kan klart anbefale stedet

- Kenneth Carlsen

“Kur bad” for hunde vores gamle dreng på 9 år elsker at svømme, men da han har begyndende gigt og ledsmerter, kunne vi ikke lade ham springe i havet (det kolde hav). Vi valgte specielt dogswim, og valgte at køre turen fra indre by (kbh) til ålsgårde for en svømmetur for at prøve det af. Har været en kanon oplevelse vores hund har haft problemer med at gå ned af trapper den sidste uges tid (fra 1. sal) men efter turen i svømmehallen, har han ikke haft problemer med trapper pt vi glæder os til at komme igen indenfor 1 uge. Kan varmt anbefales til alle hunde ejere, som har lyst til at forkæle hunden med en dejlig omgang “kurbad” og en professionel ejer, som er hundevisker

- Gülay Kekec Neubert

Super Super, Bedste anbefalinger. Er kommet hos Lisa igennem et års tid – Har en 3 benet hund, og må sige at svømning for ham er fantastisk, – Han havde en begyndende krumning på ryggen da vi startede, og efter 5 gange, forsvandt den – Så hans muskler styrkes, han får trænet det ben han bruger mindre og han bliver bedre til at arbejde diagonalt etc.

- Stine Sophie Winckel

Milou og Vega har nu været hos Lisa to gange og allerede nu hopper begge i vandet… Ingen tvivl om at det er Lisas evne til at skabe en rolig atmosfære! Vi glæder os til næste uge

- Tina Juul Møller-Nielsen

30 minutters ugentlig svømmetræning i det opvarmede, klorfrie bassin betyder, at Djiinie opretholder den nødvendige muskelmasse til at støtte sine hofter

- Poul Lerche og Djiinie

Otto har mistet sit korsbånd og gik på 3 ben, da vi startede med svømmetræning. I dag holder musklerne ham gående på alle 4.

- Maria Bergsøe og Otto

Det er en kæmpe fornøjelse, at se sin hund plaske glad rundt i bassinet og efterfølgende være træt i krop og sjæl

- Kirsten Nielsen og Harald

Svømming blev Pinots redning, da han fik leddegigt efter et bid af en borealiainficeret flåt

- Helle Brieghel-Müller og Pinot